Website ini di miliki oleh Team Abemi Network, Top 1 Team dalam Mamasab.

Sharing Coach Helmi (Abemi)… Bagaimana bangkit selepas jatuh, dan capai income 5 angka sebulan January 16, 2021 – Posted in: Tips

Salah seorang top ejen Mamasab, coach Helmi (Abemi) akan buat sesi online sharing tentang pengalaman dia selaku ejen mamasab. Kisah jatuh bangun dia, sehingga berjaya dapat income 5 angka setiap bulan. Hari: Ahad Tarikh: 17 Januari 2021 Masa: 930PM   Sesi online sharing akan ada kat link bawah ya. Abemi.com.my/FBLive Abemi.com.my/YoutubeLive Nota: Destinasi link di atas akan di update apabila Coach Helmi sudah live pada hari ahad jam 930 malam ya. Continue reading

Kenapa perlu beri IC dan Bank Statement untuk jadi dropship atau ejen Mamasab? January 8, 2021 – Posted in: jadi ejen kami, Tips

HQ mamasab memerlukan IC untuk melindungi customer mamasab, dan mengelakkan scammer dari berlakon sebagai ejen kami. Bank statement juga di perlukan kerana HQ akan transfer komisyen untuk level ejen dan ke atas secara terus ke dalam akaun bank. Anda dinasihati untuk mem-palangkan IC & bank statement anda dengan tulisan "untuk mamasab sahaja" sebagai langkah-langkah keselamatan. Continue reading

Bagaimana saya boleh register jadi ejen atau dropship Mamasab December 24, 2020 – Posted in: News, Tips

Adakah anda berminat untuk menyertai bisnes Mamasab sebagai ejen? Jangan risau, tiada sebarang yuran pendaftaran atau pembelian produk diwajibkan. Semuanya percuma saja tau. Ramai yang dah berjaya menjana pendapata 3, 4, dan 5 angka sebulan bersama platform Mamasab. Produk Mamasab mendapat permintaan yang tinggi, dan amat mudah di jual kerana core business kami adalah Makanan. Prospek customer anda adalah semua orang yang mempunyai mulut, hehe. latihan dan business coaching juga akan diberikan kepada anda secara… Continue reading

Review kek Combo Lagi dahsyat dari Youtuber December 21, 2020 – Posted in: Produk Mamasab, Tips

Kek Combo Lagi Dahsyat (CLD) merupakan kek 4-in-1 daripada Mamasab bakery. Combo ini menggabungkan 4 kek utama kami, iaitu kek Dark Chocolate DFCC, Kek Pandan Gula Melaka Buttercream, Kek Pecan Butterscotch Caramel, dan Kek Red Velvet Nutella Drizzle. Kek CLD merupakan kek yang selalu di beli oleh pelanggan yang baru hendak mencuba produk Mamasab. Tips admin, untuk korang yang nak makan kek CLD ini adalah.... Jangan makan semua flavour sekaligus :P. Ini kerana... empat flavour… Continue reading

3 tips untuk menikmati kek Mamasab – Posted in: Produk Mamasab

Kek daripada Mamasab bakery tidak menggunakan sebarang bahan pengawet, dan di buat segar setiap hari. Untuk memastikan anda dapat menikmati kek Mamasab dengan sepenuhnya, bawah ini kami ada list kan beberapa tips mudah untuk semua #MamasabLovers 1. Tips untuk memastikan kek kekal lembut dan lembab (moist) Untuk memastikan kek mamasab kekal moist dan gebu, sila pastikan kek di simpan di dalam kotak dan kemudian nya, kotak itu di letak kan ke dalam plastik yang diikat… Continue reading

Kambing Perap Viral – Posted in: Produk Mamasab

Walaupun Mamasab bakery sangat terkenal dengan produk kek dan dessert, tapi Mamasab juga sebenarnya sangat viral disebabkan kesedapan kambing biri-biri perap nya. Kambing perap Mamasab adalah 'Lamb" yang di import dari Australia. Kami menggunakan bahagian bahu (shoulder) kerana bahagian ini kurang lemak dan ber isi tebal. Kambing Mamasab ni sedap sangat tau! Dia tak hamis, tak berlemak (segala lapisan lemak pihak production Mamasab akan remove terlebih dahulu) dan di perap dalam 24 jenis bahan perapan… Continue reading

Apa anda perlu tahu sebelum menyertai sistem ejen Mamasab December 20, 2020 – Posted in: Tips

Berminat untuk menyertai sistem ejen Mamasab? Berikut adalah beberapa perkara utama yang anda perlu ketahui sebelum menjadi ejen Mamasab 100% tanpa modal dan tak perlu pegang stock or membeli produk Mamasab untuk menjadi ejen kami. Sampai bila-bila tak wajib pun keluar kan modal walaupun anda sudah bergelar stokis mamasab nanti. Boleh buat santai, tapi income pun akan santai juga lah. Menjadi ejen adalah menjalankan perniagaan. Nak untung banyak... wajiblah kena jual banyak. Tiada paksaan untuk… Continue reading

Betulkah harga delivery kek mamasab mahal? – Posted in: Tips

Ramai customer agak kurang jelas berkenaan proses dan cas handling dan delivery kek Mamasab. Untuk makluman, Kek Mamasab sebenarnya dihantar oleh 'posmen istimewa' yang digelar 'runner'. Runner merupakan orang pihak ke-tiga yang membuat khidmat sukarela sebagai penghantar makanan. Oleh itu, cas delivery/runner bukan lah di tetapkan oleh HQ mamasab, tetapi ia adalah harga yang diletakkan oleh runner itu sendiri. Para runner yang membantu menghantar produk mamasab bukan lah kakitangan HQ Mamasab. Selain itu, proses penghantaran… Continue reading

Produk Mamasab yang paling wajib anda cuba? – Posted in: Produk Mamasab, Tips

Kek Mamasab yang paling popular merupakan Kek Devil Food Chocolate Cake (DFCC) double deck. Perkataan devil digunakan untuk menggambarkan kesedapan resepi kek coklat yang sangat 'jahat' sehingga mampu membuatkan ramai orang termimpi-mimpi. Walaupun Mamasab menjual beberapa variasi kek DFCC yang berbeza, Kek DFCC Double Deck merupakan variasi yang paling sedap antara semua jenis DFCC. Ini kerana hanya dalam versi ini sahaja, customer akan dapat menikmati gabungan 4 jenis topping secara sekaligus. Bayangkan rasa topping dark… Continue reading